chrzanovy, ciezko wybrac ładne imie dla chłopca . Im dłuzej mysle nad jakims imieniem tym trudniej jakies wybrać
A Radek

nie jest ono jakies stare oklepane itd
kate31, najgorsze co jest to panika . w sprawie ospy Ci nie pomoge - nie wiem . Ja przechodziłam to i mam takie blizny na ciele ( tam gdzie drapałam, ) co do przeziebienia , własnie mnie dopadło . strasznie mnie to zdenerwowało

domowe sposoby szkodzą mi na kiszke a co do lekow to duzego popisu nie ma

/ jezeli chodzi o kaszel ktory mnie meczy to nie mam pojecia czym go leczyc

/
Na gardło podobno mozna tantum verde w ciązy . Moje znajome stosowały. Katar no cóz trzeba sie z nim przemeczyc . Unikajcie soku malinowego nie pijcie go w duzych ilosciach bo wywołuje skurcze

(
kafka, trzymam kciuki abys dotrzymała w dwupaku

Powiedz czemu masz cersarke ? jakies wskazania ze strony jelita czy ciazy ? Ja mam cos takiego , że nie wiem gdzie mam te swoje nogi w nocy umiescic , ale wydaje mi sie ze to dlatego ze jest mi juz strasznie ciezko i ani na prosto lezec ( bo ucisk zyly głownej ii szkodzi to dzidziusiowi ) ani na prawej ani na lewej stronie :O nie wysypiam sie i ogólnie bezsennosc straszna .
katarina, mój gin mówi , że nie mozna dlugo siedziec w jednej pozycji , bo blokuje sie przepływ krwi czy cos takiego stad te bóle

pij na lewym boku i nogi miej wyzej poczujesz ulge

ewentualnie miedzy nogi włóż sobie poduszke (jaska ) tez pomaga