Tubisia, to jest mega sukces, te osoby co tak mają stale są wyjątkowe, niestety ja do nich nie należę, mi znany jest system drzemekTubisia pisze:Z pozytywów: obudziłam się na 1 zadzwonienie alarmu![]()

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Tubisia, to jest mega sukces, te osoby co tak mają stale są wyjątkowe, niestety ja do nich nie należę, mi znany jest system drzemekTubisia pisze:Z pozytywów: obudziłam się na 1 zadzwonienie alarmu![]()
o ja też tak myślę i podziwiam takie osoby - u mnie 3 drzemki zawsze są ustawionePandziaak pisze:Tubisia, to jest mega sukces, te osoby co tak mają stale są wyjątkowe, niestety ja do nich nie należę, mi znany jest system drzemekTubisia pisze:Z pozytywów: obudziłam się na 1 zadzwonienie alarmu![]()
Tubisia pisze:A dziś wstałam przed alarmem! Wraca to wraca!!
wow, no zazdroszczęBizonik pisze:No i kolejny etap budowy rozpoczęty, już nie długo będę siedział na bujanym fotelu z kubasem herbaty i słuchał ptaszorów.
Bizonik to w ogóle facet z fajnymi zainteresowaniami - pasjami ... sorry Bizonik za reklamęBizonik pisze:No i kolejny etap budowy rozpoczęty, już nie długo będę siedział na bujanym fotelu z kubasem herbaty i słuchał ptaszorów.
sorki , ale musiałem .Bizonik pisze: W weekend wieszam kolejne budki legowe:)
Swoje drzewa już powycinałem, teraz sadzę nowe, buduje budki dla ptaków a przez zimę skarmiłem już 20 kg słonecznika i 2 kg słoniny. Sikory, zięba i dzięcioły są mi mega wdzięczne że pamiętam o nich.obyty.z.cu pisze:sorki , ale musiałem .Bizonik pisze: W weekend wieszam kolejne budki legowe:)
Pierwsze skojarzeniecała Polska wycina drzewa,a Ty budki lęgowe
![]()
Oj zazdrościć ... tylko zazdrościćBizonik pisze:...
A z kolejnych pozytywów jade do sanatorium od 20 marca do 12 kwietnia.:):)