Golf naprawdę meczy i pochłania czas.Super relaks.No i ludzie wkoło,którzy przystają i nas podziwiają.Wtedy czuję się taka cool

Ktoś gra jeszcze w golfa?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Alishia pisze:(tata czekał na promocję w Makro i z paru tysięcy cena spadła do 38 złotych
Jeżeli trafili Ci w dołek to jak najbardziejMichał_Z pisze:Dostałem raz z kija golfowego podczas bójki, też się liczy ?
tom-as rozumiem, że chodziło Ci o te różowe strojetom-as pisze:Ja nie gram... ale chętnie bym zagrał... koniecznie w takim 'golfowym' stroju
mniej więcej o to mi chodzi: http://www.youtube.com/watch?v=MfnWYHSOtJs
Pod warunkiem, że wiesz jaki ten kij miał numerekDostałem raz z kija golfowego podczas bójki, też się liczy ?
Alishia pisze:20 tysięcy złotych na wpisowe
Chodziło mi o te samochodziki na prądAlishia pisze:Kurde,samochodami po takim polu?Przecież właściciela to by szlak trafił!
Witamy w świecie golfaNatalka pisze:Alishia napisał/a:
20 tysięcy złotych na wpisowe
to jeśli taka jest cena wpisowego, to jakie są składki![]()
phi...to nie dla mnie taki sportShadowka pisze:A bywa tak, że na niektóre pola wchodzą tylko ludzie z klubów ;D
heh tak se tylko żartowałam, nigdy nie grałam w golfa, wydaje mi się, że to taki niemęczący sport, że tylko się machnie kijem i jeździ samochodzikiem po poluAlishia pisze:Czemu nie sport?Zagraj sobie to zobaczysz jak Cię zmęczy i jakie będziesz mieć zakwasy.