legitymacje czlonkowskie
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Lemoni
- Doświadczony ❃
- Choroba: CD
- województwo: -- poza Polską --
- Kontakt:
Re: legitymacje czlonkowskie
Zapisałam się niedawno (jakoś tak wyszło że późno wysłałam deklarację
), wpłaciłam składkę, dostałam paczkę z kwartalnikiem, ale legitymacji nie było. I teraz mam pytanie - czy wszystko jest jak ma być? Mam dalej czekać, coś zrobić, niepokoić się? Tyle możliwości przychodzi mi do głowy;).

- Emilo
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Bez pośpiechu ja już czekam 2 lata na legitymacje, i jakoś sie nie moge doczekać. Ale legitymacja i tak nic nie daje wiec czekam sobie dalej 

-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
A składka aktualna zapłacona/ jak nie to karty nie wyrabiamy. Wszystkim osobom z Oświęcimia ze składką zapłaconą za rok 2008 karty wysłano Innym upomnienie. Kto to jest Emillio to ja nie wiem i dlatego nie mogę powiedzieć jak jest sytuacja. Proszę o e-mail do Sylwii w celu wyjaśnienia sprawy.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
- Emilo
- Początkujący ✽✽
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Oczywiscie Mamcia że zapłacona już nawet 2 składki zapłacone niebawem w styczniu bedzie 3 moja składka, już nie raz pisałem wiec to bezsensu jest wogole, stwierdziłem ze zamiast się co chwile przypominać uznam że nie potrzebuje tego i nie będe zawracać głowy 

-
- Kontakt:
Dla mnie Emilio na forum jest osobą bez imienia i nazwiska. Ja żadnej reklamacji nie otrzymałam, jeśli była wysłana do Sylwii i nie było odpowiedzi to proszą o przesłanie na mój adres z potwierdzeniem otrzymania. Do wszystkich osób z Oświęcimia zostały wysłane legitymacje.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
-
- Debiutant ✽
- Choroba: osoba zainteresowana
- Kontakt:
Witaj Emilo,
Ja wyrabiam nową legitymację i wrzucam do koperty z nowymi kwartalnikami na początku grudnia. I bardzo proszę o wiadomość czy w końcu dotarła. Tylko pliss, na maila (j-elita@iimcb@gov.pl) z imieniem i nazwiskiem, ponieważ mogłam sprawdzić co się dzieję z legitymają jedynie po Twojej dacie urodzenie, którą znalazłam w Twoim profilu.
[ Dodano: 27-11-2009 ]
Lemoni i Monikaaaa wasze legitymacje rówież będą wysłane z najnowszym kwartalnikiem. Jeśli będą jeszcze jakieś pytania to piszcie (j-elita@iimcb.gov.pl)
Wyrabiamy teraz legitymację i wysyłamy do wszystkich tych, którzy jej jeszcze nie otrzymali. Oczywiście warunkiem jest opłacona składka.
Ja wyrabiam nową legitymację i wrzucam do koperty z nowymi kwartalnikami na początku grudnia. I bardzo proszę o wiadomość czy w końcu dotarła. Tylko pliss, na maila (j-elita@iimcb@gov.pl) z imieniem i nazwiskiem, ponieważ mogłam sprawdzić co się dzieję z legitymają jedynie po Twojej dacie urodzenie, którą znalazłam w Twoim profilu.
[ Dodano: 27-11-2009 ]
Lemoni i Monikaaaa wasze legitymacje rówież będą wysłane z najnowszym kwartalnikiem. Jeśli będą jeszcze jakieś pytania to piszcie (j-elita@iimcb.gov.pl)
Wyrabiamy teraz legitymację i wysyłamy do wszystkich tych, którzy jej jeszcze nie otrzymali. Oczywiście warunkiem jest opłacona składka.
- pazyfae
- Debiutant ✽
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Ja do tej pory też niestety legitymacji nie dostałam (zbliża się już rok członkostwa). Pani Sylwio czy jest szansa na "przyspieszenie" w tej sprawie?
CD od 2008, 46 kg/165 ccm
- Lemoni
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
Otrzymałam legitymację, bardzo dziękuję:). Zastanawiam się tylko czemu mam wpisanego crohna - w deklaracji zaznaczałam CU. Teraz co prawda chcą mi zmienić diagnozę, ale nie informowałam nikogo - skontaktowano się ze szpitalem?
-
- Kontakt:
Nie mogę sprawdzić bo nie było legitymacji na Lemoni. Powinniście sobie zdawać sprawę z tego, że forum nie jest drogą komunikacji z J-elitą.
Pomyłki się zdarzają.
Pomyłki się zdarzają.
- junior
- Początkujący ✽✽
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Mi to samo się przydarzyło. Ale właśnie dziś wróciłem do Krakowa i w liście z kwartalnikiem była nowa legitymacja ale już z poprawna chorobą, choć, muszę przyznać że nie pamietam czy to zgłaszałem.Lemoni pisze:Otrzymałam legitymację, bardzo dziękuję:). Zastanawiam się tylko czemu mam wpisanego crohna - w deklaracji zaznaczałam CU. Teraz co prawda chcą mi zmienić diagnozę, ale nie informowałam nikogo - skontaktowano się ze szpitalem?
Why So Serious?!
http://promocjozercy.pl/ - Najlepsze promocje zebrane w jednym miejscu!
Czy te oczy mogą kłamać?
http://promocjozercy.pl/ - Najlepsze promocje zebrane w jednym miejscu!
Czy te oczy mogą kłamać?
- Wojtas
- Początkujący ✽✽
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Otrzymałem legitymacje członkowską, Dziękuje i Pozdrawiam.
- Miła
- Początkujący ✽✽
- województwo: kujawsko-pomorskie
Ja również dostałam przed Nowym Rokiem przesyłkę z kwartalnikiem i legitymacją. Bardzo dziękuję, nie czekałam długo 
Niestety, na legitymacji jest złe nazwisko, wkradła się literówka...
Napiszę maila na j-elita@iimcb.gov.pl z pytaniem co z tym fantem?

Niestety, na legitymacji jest złe nazwisko, wkradła się literówka...
Napiszę maila na j-elita@iimcb.gov.pl z pytaniem co z tym fantem?
"Dobrze widzi się tylko sercem.
Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu."
Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę
-
- Kontakt:
Literówki są często spowodowane niewyraźnym wypełnieniem deklaracji, czasem błędem we wprowadzaniu.
Jeśli jest to tylko literówka to wystawienie nowej to koszt 6 zł. Oczywiście poprawimy błąd w bazie, ale czy warto wyrabiać nową??
Jeśli jest to tylko literówka to wystawienie nowej to koszt 6 zł. Oczywiście poprawimy błąd w bazie, ale czy warto wyrabiać nową??
- Miła
- Początkujący ✽✽
- województwo: kujawsko-pomorskie
Deklarację specjalnie wypełniłam komputerowo - chciałam zapobiec tejże literówce, ponieważ zdarza się ona bardzo często, a całkowicie zmienia moje nazwisko...
Nie mam żalu, jednak zależałoby mi na nowej legitymacji. Koszt 6 zł nie jest duży.
Nie mam żalu, jednak zależałoby mi na nowej legitymacji. Koszt 6 zł nie jest duży.
"Dobrze widzi się tylko sercem.
- Lemoni
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
Ha! Legitymacja już błędu nie zawiera, ponieważ zmieniono mi diagnozę.