Jacek tak jak Mamcia pisze, mieszkam tutaj i ciezko jest mi wyrwac sie chociazby na weekend do PL, loty drogie, hotel, prywatne badania..Pierwsza swoja kolo robilam w PL na spika i "bylo mi wszystko jedno"

Moja mama jutro jedzie do lekarza do PL po recepte na encorton, dostane to w poniedzialek nastepny.
Moj gastro kazal dalej brac Pentase, okrzyczal za czekolade ( nie umiem przestac

) i kazal wziac sie w garsc. Ide 25.03 do mojej rodzinnej porozmawiac o tym, jakie sa mozliwosci ( jezeli chodzi o srodki przeciwbolowe) ..ale przysiegam, ze bez zneiczulenia sie nie dam. Norwegia plasuje sie na jednym z najwyzszych miejsc jesli chodzi o umieralnosc na raka jelita grubego, wlasnie dlatego, ze robia kolo bez znieczulenia i ludzie po prostu nie chca sie badac..
Jacek biore Meteospazmyl, ale ja nie mam problemow z gazami wlasnie. Bardzo malo jelitowych objawow mam, wiadomo, ze po bledach zywieniowych mam wiecej ale jak sie ogarne i kilka dni przypilnuje to jest juz ok. Gdyby nie te bole to bym nawet nie pamietala, ze jestem chora.
Najbradziej u mnie to podbrzusze.. Noz cholera pali non stop, mam uczucie, jakby mi zaraz mialy cale wnetrznosci wyleciec, takie uczucie ciazenia, napiecia..Palacy bol ktory nie daje spac, chodzic, lezec, stac, myslec...
Ciekawe co mi madrego powiedza w tym szpitalu bo lekarka moja stwierdzila, ze nowa kolo jest niezbedna zeby ustalic w koncu co i dlaczego mnie boli. Dzis moj pierwszy dzien bez przeciwbolowych i wytrzymalam do 16, pozniej wzielam 1 tabletke, ulge mialam na 2h ( Poltram combo)...
Mamcia dziwny, dziwny, ale ten lekarz, u ktorego bylam teraz na pogotowiu to zapytal, czy biore Sulfalazyne..