Cały czas opisuje moje historie i pobyty u lekarza w tym temacie. Tym razem rowniez.
Najpierw rzecz mniej wazna. schudlem kilogram od ostatniej wizyty. z 53 na 52. Moj stan jest taki ze czasme poboli troche. czesto po pobolewaniu nastepuje smierdzacy bak i bol przechodzi. Ogólnie w tym okresie bąki czasem śmierdzą czasem nie. krew zdarzyla sie od ostatniej wizyty moze z 5 razy w malych ilosciach. chodzilem przewaznie 0-2 razy robic w ciagu dnia. w nocy sie nie chcialo. ale jednak nie jest super zeby dalej schodzic ze sterydow. biore caly czas 2,5 mg. Lekarz zadecydowal wprowadzic azatiopiryne. ale przed jej wprowadzeniem muszą obejrzec jelitko. Będę miał w najbliższym czasie kolonoskopie. Były 2 możliwosci. Albo krótki odcinek bez uśpienia "na szybko"; albo z położeniem na oddziale na 3 dni zbadane cale jelito z uspieniem. Na szczescie jest ustalona druga opcja.

Im szybciej mi ją zrobią tym bede mial to z glowy i bede wiedzial ze nastepna dopiero za jakis czas

Ciekawy tylko jestem jaki jest powod zeby zobaczyc jelito przed wprowadzeniem AZA. pozdrawiam