2-4 październik
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Specjalista ds. Porad Prawnych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Re: 2-4 październik
Plamuję dwa rzuty- jeden ok.14, drugi ok.16, kto zainteresowany może odezwać się na pw, podam telefon. Będę na parkingu pod dworcem PKP.
Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: mazowieckie
Ja będę prawdopodobnie ok 14 na Placu Sobieskiego. Pojęcia nie mam gdzie to, bo nigdy w Rzeszowie nie byłem. Bus jedzie do Sanoka, ale pani po drugiej stronie telefonu nie wiedziała czy jedzie przez Lubenię. Może ktoś z was lepiej się orientuje w geografii regionu? Na pewno jedzie przez: LUTORYŻ-BABICA-WYŻYNNE. To chyba gdzieś w okolicach.
-
- Kontakt:
Nie wysiadaj w Rzeszowie, ale jedz dalej. Za Boguchwałą po lewej stronie jest znak na Lubenię. Poproś kierowcę, aby Cię tam wysadził. Przejdziesz prze przejazd kolejowy i potem skręcisz w lewo, to jakieś 500m od głownej drogi.
Jeśli chcesz, możesz tez pojechać z nami z Rzesowa. jak wysiądziesz, to dopytasz się jak dojśc do dworca PKP, to jest bardzo blisko.
Odezwij się na pw.
Jeśli chcesz, możesz tez pojechać z nami z Rzesowa. jak wysiądziesz, to dopytasz się jak dojśc do dworca PKP, to jest bardzo blisko.
Odezwij się na pw.
Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki
-
- Debiutant ✽
- Choroba: w trakcie diagnozy
- Kontakt:
my tez bedziemy
bedziemy cała banda:)
ja, maż, leonard i 8 miesieczna maja...
przyjedziemy ok 14 iiii bedziemy tak dlugo jak dzieci .... POZWOLA.
:):d
ja, maż, leonard i 8 miesieczna maja...
przyjedziemy ok 14 iiii bedziemy tak dlugo jak dzieci .... POZWOLA.

Leon ma 3 latka
lipiec 2008 biegunka na 30 kup dziennie.
Wykryto jersinioze.
Duze zmieny w jelitach.podejzenie crohna
bierzemy pentase 3/4tabletki dziennie.doraznie salafalk czopki.
pazdziernik 2009 kontrolna kolno i gastro.
Zadnych zmian w "jelitach"!!!!!! jedynie pare grudek chlonnych swiadczacych o alergi.
Odstawiono wszystkie leki.
Waga 13 kg.wzrost 92.3 centyl.
Wykryto jersinioze.
Zadnych zmian w "jelitach"!!!!!! jedynie pare grudek chlonnych swiadczacych o alergi.
-
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: świętokrzyskie
Ja także chciałem podziękować Szraji za organizację spotkania i wykładów. Zwykle nie udaje mi się dojechać na spotkania, tym razem się udało ( na pół dnia ale zawsze). Chociaż zwiedzałem Łańcut w ubiegłym roku (także podczas pobytu u Szaraji), to jednak to zwiedzanie i przewodniczka była perfekcyjna, na długo pozostanie mi w pamięci.
Witam wszystkich i dziękuję za miłe przyjęcie na Forum.
Adam 18 lat, 63 kg, 176 cm, CD zdiagnozowane w 2005 roku Bierze Pentasa 1*2. Leczony w MSWiA kolejny rok z "Biologią".
Adam 18 lat, 63 kg, 176 cm, CD zdiagnozowane w 2005 roku Bierze Pentasa 1*2. Leczony w MSWiA kolejny rok z "Biologią".
- Shadowka
- Doświadczony ❃
- Choroba: CU
- województwo: śląskie
- Kontakt:
ja z Radosławem również dziękujemy za spotkanie
mimo ,że bardzo tęskniłam za Gustawem to warto było 
Szaraji wielkie pokłony za zorganizowanie spotkania i wycieczki do Łańcuta - zamek i cała jego otoczka to po prostu bajka , szkoda, że nie mogliśmy wejść po tych kręconych schodach do góry
magadalene i pawłowi, że mogłam ich znowu spotkać i pożyczyli mapę co ułatwiło nam powrót do domu
tomaskowi i arletce wielkie bardzo ogromne dzięki za towarzystwo w trudach podróży było nam bardzo miło z Wami jechać i chętnie znów spędzimy z Wami pareset kilometrów , no i wbijemy się z Wami na czyjś ogródek równie chętnie
Mackowi dziękuję za zainteresowanie Gustawem i pozdrawiam serdecznie
Szkoda ,że tak jakoś nie wyszło zapoznanie z rodakami ze śląska, mam nadzieję, że będzie okazja to nadrobić pazyfae i towarzyszu
do znów bo nie zostaje nic innego napisać

Szaraji wielkie pokłony za zorganizowanie spotkania i wycieczki do Łańcuta - zamek i cała jego otoczka to po prostu bajka , szkoda, że nie mogliśmy wejść po tych kręconych schodach do góry

magadalene i pawłowi, że mogłam ich znowu spotkać i pożyczyli mapę co ułatwiło nam powrót do domu

tomaskowi i arletce wielkie bardzo ogromne dzięki za towarzystwo w trudach podróży było nam bardzo miło z Wami jechać i chętnie znów spędzimy z Wami pareset kilometrów , no i wbijemy się z Wami na czyjś ogródek równie chętnie

Mackowi dziękuję za zainteresowanie Gustawem i pozdrawiam serdecznie

Szkoda ,że tak jakoś nie wyszło zapoznanie z rodakami ze śląska, mam nadzieję, że będzie okazja to nadrobić pazyfae i towarzyszu

do znów bo nie zostaje nic innego napisać

-
- Kontakt:
A ja dopiero wieczorem zorientowałam się, że Leon zawitał na spotkanie, jak przeglądałm listy. Fajnei, rozmawiam z zającówną, moze nie często, ale znamy swoje problemy, spotykamy, patrzymy się na siebie i nie wiemy kto jest kto. Najlepszy dowcip 

-
- Debiutant ✽
- Choroba: w trakcie diagnozy
- Kontakt:
szaraja
hahahahhahaha Szaraja jak zadzwonie do Ciebie to Ci powiem ktora to ja bylam:):):D:D:D:D:D:D:D
Dziekuje za Wszystko!!!jest mi jednynie przykro ze tak krotko bylam...maluchy podrosna..i mam nadzieje zekiedys pozwolaposluchac wykladu do konca:D
Dziekuje za Wszystko!!!jest mi jednynie przykro ze tak krotko bylam...maluchy podrosna..i mam nadzieje zekiedys pozwolaposluchac wykladu do konca:D
Leon ma 3 latka
Wykryto jersinioze.
Wykryto jersinioze.
- pazyfae
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Było super, dziekuje Wam moi drodzy za wszystko:) z wykładów znowu dowiedziałam się interesujących rzeczy, szkoda tylko, ze nie odbyl sie wyklad z panią kosmetyczką.
Shadowka wszystko jest do nadrobienia
Sledze watek "slask sie rozrasta" wiec mozecie sie mnie na najblizszym spotkaniu spodziewac 
Shadowka wszystko jest do nadrobienia

CD od 2008, 46 kg/165 ccm
-
- Debiutant ✽
- Kontakt:
kawał dobrej roboty organizatorki
podziwiam, było świetnie.
pisać jak ktoś chce foty prześle na maila ale ostrzegam że nie wyszły za dobrze,
no i mamy prezes Podkarpacia
będzie się działo ![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)

pisać jak ktoś chce foty prześle na maila ale ostrzegam że nie wyszły za dobrze,
no i mamy prezes Podkarpacia

![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Kontakt:
Nam było bardzo miło. Niedostatki ośrodka rekompensowało towarzystwo.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
-
- Kontakt:
A kto pisze relację i gdzie są fotki???
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
- nataly
- Debiutant ✽
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim których poznałam za to że mogłam Was poznać! Naładowałam się pozytywną energią dzięki Wam
Szarajo wspaniale wszystko zorganizowałaś!!! Mam nadzieję, że oddział podkarpacki będzie rósł w siłę i wiedzę
)) i postaram się żeby tak było 

- Załączniki
-
- S6304001.JPG (32.68 KiB) Przejrzano 3540 razy
Uśmiech to pół pocałunku 

-
- Kontakt:
A to Pani prezes się odezwała. Będzie rósł w siłę jak lokomotywa pociągnie.