Rzeszów - Podkarpacie - i nie tylko...
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- chrzanovy
- Znawca ❃❃
- Choroba: CD
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Re: Rzeszów - Podkarpacie - i nie tylko...
doelli, tak zmienilismy na ten tydzien z przyczyn obiektywnych, zagladaj na forum czesciej, sorry glupio wyszlo ze czekalas sama 

Ogólnopolska Akcja Podnoszenia Wiary w Jednostkę
Oddział Podkarpacki zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek mc w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie
Oddział Podkarpacki zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek mc w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie
- patkaas
- Koordynator
- Choroba: CU
- Kontakt:
Dlatego dla pewności zawsze warto wejść i sprawdzić dzień wcześniej. W tę sobotę już na pewno się widzimy, więc do zobaczenia 

Oddział Podkarpacki zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek miesiąca w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie
Oddział Podkarpacki zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek miesiąca w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie
- Konraaad
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Dokładnie tak
Już nie mogę się doczekać 

- doelli
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Czasami strasznie muli mi internet, co mnie zniechęca i nie mam cierpliwa, żeby czekać, aż się załaduje...
teraz już wiem, że dopóki nie będzie innej formy zawiadamiania o spotkaniach, muszę uzbroić się w cierpliwość i rzucić okiem na stronę, co i jak... 

doelli
Jak dobrze, że jesteście!
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: osoba zainteresowana
Ja jednak odpadam, siła wyższa.
"Oddział Podkarpacki J-elity zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek miesiąca o godz. 16:00 w Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie".
- chrzanovy
- Znawca ❃❃
- Kontakt:
Szkoda damy znać co uchwalono, do następnegokrzych84 pisze:Ja jednak odpadam, siła wyższa.
- patkaas
- Koordynator
- Kontakt:
Siedzę sobie właśnie, popijam piwko i myślę o dzisiejszym spotkaniu, kolejnym z wielu. Każde z tych spotkań daje mi ogromnego powera i podnosi wiarę w siebie. Ogromnie się cieszę, że poznałam Was wszystkich i mam nadzieję, że to tylko początek wieloletniej znajomości i wsparcia. Oczywiście też głęboko wierzę, że nasze podkarpackie plany osiągną sukces. Bo w kupie siła. Oby tak dalej i do następnego. Wasze zdrowie! 

- Maatylda
- Znawca ❃❃
- Choroba: nie ustalono
- województwo: mazowieckie
jak klimatycznie romantycznie 

Ogólnopolska Akcja Podnoszenia Wiary w Jednostkę!
by Rosomaki i Spółka
by Rosomaki i Spółka

- Konraaad
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Spotkanie jak zwykle było niezwykłe 
Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie i spędzenie z nami czasu
A frekwencja bije kolejne rekordy! Dziś było 13 osób
To świadczy przede wszystkim o tym, że takie spotkania pomagają nam wszystkim, bo przecież każdy, choćby nie wiem jak twardy, potrzebuje wsparcia drugiej osoby
Dla mnie takie spotkania są niesamowicie budujące, motywujące i dające ogromną dawkę pozytywnej energii
Fajnie było poznać nowe osoby oraz ponownie zobaczyć się z tymi, których już znam
Kolejne spotkanie odbędzie się w lutym i już teraz wszystkich serdecznie na nie zapraszam
Oprócz luźnych pogawędek, omówiliśmy także kilka tematów oficjalnych. Czeka nas sporo pracy, ale mam nadzieję, że uda nam się zrealizować wszystkie plany
patkaas, dziękuję za foteczkę![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Zapodaję link do pobrania zdjęcia w oryginalnej rozdzielczości, dla tych którzy chcą sobie wydrukować, włożyć w ramkę i postawić na biurku
https://drive.google.com/file/d/0B6kHWO ... sp=sharing
(mam nadzieję, że działa)
I jeszcze dorzucę dowód grzechu... Z lewej grzeszek patkaas, a z prawej mój i chrzanovy'ego. Pozostałe grzeszki nie zostały udokumentowane.
Maatylda nie bij za frytuuunie
Chciałbym też podziękować chrzanovy'emu za podwózkę pod sam blok oraz Szaraji za kalendarz

Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie i spędzenie z nami czasu

Dla mnie takie spotkania są niesamowicie budujące, motywujące i dające ogromną dawkę pozytywnej energii

Fajnie było poznać nowe osoby oraz ponownie zobaczyć się z tymi, których już znam

Kolejne spotkanie odbędzie się w lutym i już teraz wszystkich serdecznie na nie zapraszam

Oprócz luźnych pogawędek, omówiliśmy także kilka tematów oficjalnych. Czeka nas sporo pracy, ale mam nadzieję, że uda nam się zrealizować wszystkie plany

patkaas, dziękuję za foteczkę
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Zapodaję link do pobrania zdjęcia w oryginalnej rozdzielczości, dla tych którzy chcą sobie wydrukować, włożyć w ramkę i postawić na biurku

https://drive.google.com/file/d/0B6kHWO ... sp=sharing
(mam nadzieję, że działa)
I jeszcze dorzucę dowód grzechu... Z lewej grzeszek patkaas, a z prawej mój i chrzanovy'ego. Pozostałe grzeszki nie zostały udokumentowane.
Maatylda nie bij za frytuuunie

Chciałbym też podziękować chrzanovy'emu za podwózkę pod sam blok oraz Szaraji za kalendarz

- Maatylda
- Znawca ❃❃
- Choroba: nie ustalono
- województwo: mazowieckie
Maatylda jest pod wrażeniem ich prezencji i sama by je lubieżnie spożyła.Konraaad pisze:Maatylda nie bij za frytuuunie![]()

na zdrowie

(toć to nie kostki rosołowe

Ogólnopolska Akcja Podnoszenia Wiary w Jednostkę!
by Rosomaki i Spółka
by Rosomaki i Spółka

- Konraaad
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
No tak... Kosteczek rosołowych tam na pewno nie było 

- chrzanovy
- Znawca ❃❃
- Kontakt:
Kochani zacznę od novomovy bo czuję uwznioślenie, a więc skupieni wokół jedynie słusznej idei uczynienia z naszego Stowarzyszenia wzorowego miejsca do pracy przez wolontariat na rzecz innych chorych, dzisiaj pokazaliśmy że Podkarpacki oddział J-Elity może być dumny z ilości uczestników spotkania. 13 osób! A Jeszcze w listopadzie nie bylismy pewni czy spotkania wypalą i czy ktokolwiek przyjdzie. Jest to dowodem ze słuszne było hasło i przyniosło wymierne rezultaty. "Ogólnopolska akcja podnoszenia wiary w jednostkę". Której założeniem jest uświadomienie nam wszystkim że nie jestem sam w swojej chorobie, mogę liczyć na innych. Osobiście czerpię z tych działań całe naręcza satysfakcji i mam jeszcze większego kopa do działania. Dziękuję wam wszystkim za przyjście i o deklaracje pomocy naszej nowej grupie wsparcia którą tworzymy pod kryptonimem Brygada-J. Jeszcze raz hip hip hurra dla novo przybyłych i dla stałych bywalców. 

- Konraaad
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
chrzanovy, jak zwykle, bardzo dobrze powiedziane
Bojownicy Brygady-J już niedługo zaczną zbierać swoje żniwo w postaci nieocenionej pomocy innym

Bojownicy Brygady-J już niedługo zaczną zbierać swoje żniwo w postaci nieocenionej pomocy innym

-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: osoba zainteresowana
Widzę, że frekwencja dopisała, są nowe twarze, niedługo trzeba będzie dostawiać stoliki
Podkarpacie rośnie w siłę 

"Oddział Podkarpacki J-elity zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek miesiąca o godz. 16:00 w Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie".
- doelli
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Zupełnie inaczej się czyta, jak wiesz kto pod nickiem się "chowa"...
Anonimowość ok, ale spotkać się oko w oko z anonimem i ujawnić swoją tożsamość, to nowe doznanie - w pełni pozytywne...
Pozdrowienia dla wszystkich
Moje Synaczki, jak zobaczyły kalendarz zaraz rzuciły hasło: mamo znowu coś przyniosłaś...
Anonimowość ok, ale spotkać się oko w oko z anonimem i ujawnić swoją tożsamość, to nowe doznanie - w pełni pozytywne...

Pozdrowienia dla wszystkich

Moje Synaczki, jak zobaczyły kalendarz zaraz rzuciły hasło: mamo znowu coś przyniosłaś...

doelli