Turnus rehabilitacyjny w Zakopanem
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- podblond
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Re: Turnus rehabilitacyjny w Zakopanem
Ja na pewno biorę treki
Zamierzam duuużo czasu spędzić na wędrowaniu...

Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło...
-
- Specjalista ds. Porad Prawnych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Ja się równiez pisze z moimi młodymi od 25.08- zaprawieni w takiej turystyce- Morskie Oko odpada
, ale gdzie indziej się piszę.

Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki
- senior Martinez
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: małopolskie
Ja na turnus nie jadę, ale będę o tym czasie, na moim comiesięcznym nocnym wypadzie w Tatery, więc może ua mi się spotkać z tak doborowym towarzystwem 

...znając Mikrusiowe zdolności to ja się z gór będę toczyć =_=
Ostatnio było podtopienie się w morzu, potem zjechanie po schodach a teraz ? O_O co teraz bedzie ? O_O
Ostatnio było podtopienie się w morzu, potem zjechanie po schodach a teraz ? O_O co teraz bedzie ? O_O
-
- Debiutant ✽
- województwo: -- poza Polską --
to mozecie dopisac jeszcze jednego chetnego na lazenie po gorach 

-
- Specjalista od Spraw medycznych
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Może również sprawdzić czy my po weselu już się dotelepaliśmy.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
-
- Specjalista ds. Porad Prawnych
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
My dojedziemy około południa, więc mozemy chwile posłużyć za taksówkę, chętni niech się zgłoszą podam telefon, ma go równiez Magdalene.
MartineZ, proszę , bądz w niedzielę, 25.08 i choć poniedziałek, choć jak znam życie, to pewnie będzie weekend- ale może uda się go przedłużyć- koniecznie za zdjęciami swoich Pań.
Mamcia- jakie wesele?, czyżbyście powtarzali zeszły rok?
MartineZ, proszę , bądz w niedzielę, 25.08 i choć poniedziałek, choć jak znam życie, to pewnie będzie weekend- ale może uda się go przedłużyć- koniecznie za zdjęciami swoich Pań.
Mamcia- jakie wesele?, czyżbyście powtarzali zeszły rok?
Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki
Magdalene! weźmiesz żelazko?
czy jest ono na miejscu?

Ostatnio zmieniony 16 sie 2008, 15:20 przez Kacper, łącznie zmieniany 1 raz.
- Feniks
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: mazowieckie
Hej !
Akurat jakoś tak wyszło ,że ostatnie dwa tygodnie mieszkałem z hawaii w "Marzeniu".
Na net raczej nie liczcie, chociaż jest tam kilka budynków (Marzenie 1,2 itp), nie byłem we wszystkich. Jest za to automat do internetu 5min za złotówkę
.Poza tym na Krupówkach jest strefa darmowego netu.
Z dworca można dojechać busami : 2,3,20 oraz czymkolwiek w kierunku Olczy. Piechotą idzie się jakieś 40 minut, można sobie kupić mapę i iść skrótami to będzie jakieś 35
.
O samym ośrodku nie będę dużo pisał, sami się przekonacie, aha i uzbrójcie się w cierpliwość na stołówce
Powodzenia
P.S. Polecam wyprawę do Doliny Chochołowskiej albo na Kasprowy Wierch, może traficie jeszcze na plan zdjęciowy nowej wersji Janosika ( w Dolinie zrobili całą wioskę)
Akurat jakoś tak wyszło ,że ostatnie dwa tygodnie mieszkałem z hawaii w "Marzeniu".
Na net raczej nie liczcie, chociaż jest tam kilka budynków (Marzenie 1,2 itp), nie byłem we wszystkich. Jest za to automat do internetu 5min za złotówkę

Z dworca można dojechać busami : 2,3,20 oraz czymkolwiek w kierunku Olczy. Piechotą idzie się jakieś 40 minut, można sobie kupić mapę i iść skrótami to będzie jakieś 35

O samym ośrodku nie będę dużo pisał, sami się przekonacie, aha i uzbrójcie się w cierpliwość na stołówce

Powodzenia
P.S. Polecam wyprawę do Doliny Chochołowskiej albo na Kasprowy Wierch, może traficie jeszcze na plan zdjęciowy nowej wersji Janosika ( w Dolinie zrobili całą wioskę)