A oto pierwszy link:
historia ustępu
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
a mi sie komentarz spodobał do tego artykułu.. cytuje (ten kluczowy fragment)Torvik pisze:Coś co mnie przeraziło, zwłaszcza tytuł. Prawdziwa seksmisja się szykuje...
żywczak pisze:a moja Krysia na to.. choć ty mój "niepotrzebny". (...)
nauczycielka pisze:Nie gadajcie,ja bym oszalała bez mężczyzny!!!!!!!! Nie uznaję żadnych sztuczności i imitacji!!!!!!!...
ok ok... wiec kontynuuje wniosekZenobius pisze:Powiedz to uparcie szalonym feministkomtom-as pisze:mozna by sie pokusic o wniosek ze na razie facet jest jeszcze mile widziany![]()
Takie to az strach w drzwiach przepuscic.. bo gotowe pobic
jak dla mnie to dlugoCiekawe ile to na razie potrwa
Mogli by sie przylozyc do bardziej praktycznych rzeczy dla wszystkich ludzi a nie "tylko" kobietTorvik pisze:Coś co mnie przeraziło, zwłaszcza tytuł. Prawdziwa seksmisja się szykuje...
Odpada bo pies to nie to samoTorvik pisze:Kupią sobie psa...
Hehe troszke malo znasz kobieca natureTorvik pisze:Robiłyby to, żeby zrobić innym kobietą na złość, albo żeby sobie polepszyć samopoczucie.
Facet to akurat najlepszy przyklad bo przewaznie slucha cierpliwieTorvik pisze:Narzekać można na wszystko, wszystkich i z jakiegokolwiek powodu.
Wolimy patrzec na chlopcowTorvik pisze:Pozostałaby liga mistrzyń. W końcu kobiety mają nawet własne mecze hokejowe...
To jest jeden powod drugi wlasnie taki ze chcemy sie podobac plci przeciwnej...A tego nie da sie rozgraniczycZenobius pisze:Ej no, ja nawet teraz czesto odnosze wrazenie, ze kobiety stroja sie zeby byc ladniejsze niz inne kobiety, a nie dla swoich facetow [ czesto - nie zawsze].
Na pewno sa spokojniejsi od kobiet ktore sie krytykujeTorvik pisze:To chyba nie znasz natury facetów... Wielu się wkurzy i będzie wrzeszczało na swoją drugą połowę kiedy usłyszy krytykę pod swoim adresem. Mieszkam z taką osobą.
No cos tyAlbo na "M jak Miłość"![]()
Torvik a widziales jakas dziewczyne ktora wybiera sie na randke w dresieMoże moja mama jest wyjątkiem, ale zawsze jak się spotyka ze znajomymi tej samej płci to się ubiera ładnie. Też po to by zrobić wrażenie na facetach
A to juz inna sprawaA odpowiadajac, ja widzialem - jak szla na randke z dresiarzem